Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler

+3
JuLiDe
dejavu.bella.cass
thehost
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
notizia

notizia

Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 4:54 pm

Ne Kübra'sı? Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477 4 tane yorumu var. Kübküb değil o. Hem adı da değişik. Üstelik kimseye evil yollayamaz. Kübiş'im ''evil''i yasakladı. Değil mi Küb? Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477 Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 789666

Not: Küb olduğunu biliyorum. Sadece şakaydı. Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 789666
[AshLey Greene]
Süper Moderatör
[AshLey Greene]

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 4:58 pm

Ben demiştimm. Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477
notizia

notizia

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 5:00 pm

Sohbet ------> Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 995514
[AshLey Greene]
Süper Moderatör
[AshLey Greene]

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 5:01 pm

;) Tamam bacım.
dejavu.bella.cass
Yetkili Admin
dejavu.bella.cass

Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 5:05 pm

Peki pekiii... Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477
ilke
Süper Moderatör
ilke

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 30, 2010 8:51 pm

ay burada güzel sohbetler dönmüşşş ama ben yokumm xd..valla sanırım ilk defa sohbet uyarısı benimle başlamadı xd...ama kaçırdığıma üzüldüm...ha bu arada annem bana bir de saygısız böcek diyor...

tamam tamam sustum başka yok xd
http://www.supernatural.hareketforum.net
thehost
Admin
thehost

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 10, 2010 9:05 pm

o hesabı örneğin bir yenilik falan yapıldığında üyelerden nasıl gözüküyor diye açmıştım o nickin başına gelmeyen kalmadı süpermoderatör oldu moderatör oldu bir ara admin bile olmuştu galiba ya da emin değilim her şekle girdi Maşallah Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477 kadersiz şey Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477
bu arada ben evili yasaklamadım facebookta bile kullanıyorum Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477

sayın yetkili lütfen üyelere sert yaklaşmayınız
thehost/site administratör ve kurucusu(hıh! havamı da atarım Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477 )
https://supernatural.hareketforum.net
notizia

notizia

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 10, 2010 9:41 pm

Heheh! Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477 Havanı yesinler.
dejavu.bella.cass
Yetkili Admin
dejavu.bella.cass

Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...

MesajKonu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler   Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 10, 2010 10:12 pm

Yesinler valla Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler - Sayfa 2 888477

Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler
» Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler