| Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
thehost Admin
Mesaj Sayısı : 725 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 105 Nerden : Sıra sende dostum; Tekmele!!!
| Konu: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Paz Mart 07, 2010 1:10 pm | |
| Kendi sitesi (http://gocebe.forumdizini.com/index.htm) den kazandığı deneyim sayesinde bu siteyi kurarken bana çok yardımcı olan elifime teşekkür ediyorum... ki bu insan büyük bir şahsiyettir... ne derseniz deyin kırılmayacak kadar iyi sizi en kötü anınızda güldürecek kadar çatlak bir matematik öğretmeni olsa ve öğrencisi ona karşı gelse bile öğrencilerine sevecen davranmaya devam edebilecek kadar iyi yürekli bir çatlaktır :D
En son thehost tarafından Paz Mart 07, 2010 1:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
thehost Admin
Mesaj Sayısı : 725 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 105 Nerden : Sıra sende dostum; Tekmele!!!
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Paz Mart 07, 2010 1:14 pm | |
| bu arada çok sağol elifim :D | |
|
| |
dejavu.bella.cass Yetkili Admin
Mesaj Sayısı : 1125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 29 Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Ptsi Mart 08, 2010 5:36 pm | |
| Deneyimlerim de sizin için kazanılmıştı ve işe yaradı hatırlatırım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] de sen/siz istemiştin/iz. Dolayısı ile sizin için öğrendim ve yaptım.. Teşekkürü hak etmiyorum desem kızacaksın.. Ama bu arada size bir şey diyeyim mi site halkı.. Bu kız beni çoo...ook uğraştırttı.. :D Bir şey değil sayın Admin'imiz.. (hanım hanımcık Admin imiz.. | |
|
| |
[AshLey Greene] Süper Moderatör
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Ptsi Mart 08, 2010 5:49 pm | |
| Site için teşekkür ederim/z devaju.bella.cass | |
|
| |
notizia
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 29 Nerden : Taylor Lautner <3
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Ptsi Mart 08, 2010 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 29 Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Ptsi Mart 08, 2010 5:55 pm | |
| Thehost umuzun fikriydi.. Sadece biraz yardım ettim o kadar.. | |
|
| |
[AshLey Greene] Süper Moderatör
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 3:54 pm | |
| Olsun canım yinede teşekkürler... | |
|
| |
ilke Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 788 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 28 Nerden : bilgisayar yasaklandı üzgünüm giremeyeceğim
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Perş. Nis. 29, 2010 7:24 pm | |
| teşekkürler pis cadı | |
|
| |
| Konu: Geri: Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler Cuma Nis. 30, 2010 2:12 pm | |
| Birşey değil gıcıkkk | |
|
| |
| Elif(dejavu.bella.cass) yardımları için çok teşekkürler | |
|