| Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler | |
|
+3JuLiDe dejavu.bella.cass thehost 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
thehost Admin
Mesaj Sayısı : 725 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 105 Nerden : Sıra sende dostum; Tekmele!!!
| Konu: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 07, 2010 1:03 pm | |
| Benim supernatural ile tanışmamı sağlayan,Dean Winchester'ın büyük bir fanı olan bildiğim en eski fanlardan birisidir. Diziyi birinci sezon birinci bölümden itibaren izlemeye başlamıştır. kaçırdığım bölümleri en ince ayrıntısına kadar anlatmış,sezon finali yazısını gördüğümüz gün benimle birlikte ağlamıştır. Koyu bir Dean fanı olduğundan televizyonda diziyi izlerken sam Winchester'a keçeli kalemle kaş bıyık çizecek kadar çatlak, Her gün ahh ahh Dean diyecek kadar Dean fanı Supernatural ile ilgili araştırma yapmak için her gün internet kafeye gidecek kadar özverili Birlikte oturup Supernatural şarkısı yazdığımızda tüm ezgileri oluşturacak kadar ve beşinci sezondan sonra dizi bittiğinden,ciddi ciddi ''kızz kübra altıncı sezonu biz yazalım mı?'' diyecek kadar yaratıcıdır
Beni bu diziyle tanıştırdığından dolayı teşekkürler Kadriye...
(bu arada Deka forumunda "-De" Dean' dan "-Ka" ise Kadriye'den gelmektedir... | |
|
| |
thehost Admin
Mesaj Sayısı : 725 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 105 Nerden : Sıra sende dostum; Tekmele!!!
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 07, 2010 1:16 pm | |
| bu arada nam-ı diğer = mrs. Chrill oluyor kendileri (mrs erkekler için ama sonuçta benim de lakabım mrs. Nate) (nate ve chrill ı yanyana hızlı bir şekilde okuduğumuzda ortaya neytçırıl gibi bir ses çıkıyordu ve bu da natural in okunuşuna çok benziyordu) :D | |
|
| |
dejavu.bella.cass Yetkili Admin
Mesaj Sayısı : 1125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 29 Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 7:59 am | |
| Vaşşş hikayeye bak! Kadriye ile bir gün tanışmazsaaaaaaaam!!!!! | |
|
| |
JuLiDe
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 2:58 pm | |
| Katılıyorum sana Elif'im (: Amanın yani... Tanışmak istiyoruz baştan belirtelim Kübiş'im | |
|
| |
[AshLey Greene] Süper Moderatör
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 4:01 pm | |
| Bende istiyorum... Teşekkürlerrr... :D | |
|
| |
thehost Admin
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 7:04 pm | |
| siteye fotoğrafını koyacağım dedim izin vermedi hayvan,çekingen inek pozlarına girdi hemen (bu arada kullanılan argo söz ve benzetmeler bizim aramızdaki sevgi sözcükleri oluyor) | |
|
| |
notizia
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 29 Nerden : Taylor Lautner <3
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 7:37 pm | |
| Şu Kadriye'yi merak ettim doğrusu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 29 Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...
| |
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 8:07 pm | |
| | |
|
| |
ilke Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 788 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 28 Nerden : bilgisayar yasaklandı üzgünüm giremeyeceğim
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler C.tesi Mart 13, 2010 8:53 pm | |
| bende cok merak ettim..bu arada sevgi sözcüklerinize bayıldım xd | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler C.tesi Mart 13, 2010 10:02 pm | |
| Evet bence de sevgi sözcükleri çok hoş. :D Arada biz de kullanalım. (Dermişim... ) | |
|
| |
ilke Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 788 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 28 Nerden : bilgisayar yasaklandı üzgünüm giremeyeceğim
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler C.tesi Mart 13, 2010 10:04 pm | |
| kullanabiliriz bence bir sorun yok xd zaten hergün annemden bu tarz seyleri duyuyorum..örneğin:esseksin köpek xd | |
|
| |
thehost Admin
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler C.tesi Mart 13, 2010 10:37 pm | |
| zaaa koptum yaaa bizim de arkadaşlarla aramızda var öyle sözcükler :D örneğin bana 7 ay boyunca bir çocuğun adını öğrenemediğim için "mal" sıfatını uygun gördüler ben de oturdum "mallıkla" ilgili bir şarkı yazdım herkes koptu neyse sohbet yok (halbuki eden benim) sohbete ballarım :D | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler C.tesi Mart 13, 2010 10:49 pm | |
| Ben de onu diyecektim. ''Sohbet yok!'' Aman bir suçlu olarak söyleyemiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 12:18 am | |
| Bende deyiveriyim barii :D
SOHBET YOKK!!!(Bir cetvel eksik :D) | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 12:24 am | |
| O da yakında elinde olur... :D (cetvel) | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 12:41 am | |
| Evet olur olur.Kübra'm sayesinde süper moderatör oldum yaa onu da yaparım falan diyeceğim ama o kadar da katı değilim be bacım. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 12:55 am | |
| Nayy ben katımıyımmm!!! Höstt Sohbet e gidin biz size tenefüs veriyoruz siz derste lak lak ediyorsunuz şakk şakkk Gaddar müdüre ve toy toy öğrencilerii :D Peh süer :D Nay beni eskiye döndürmeyin kırarım kafanızı... (Kübra hep bunlar beni etkiliyor kızma olur mu??) | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 1:00 am | |
| | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 14, 2010 1:07 am | |
| | |
|
| |
leave cass Süper Moderatör
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Cuma Mart 19, 2010 7:21 pm | |
| sizi uçuracağım ben,bir tane daha sohbet içerikli mesaj görürsem kanatsız uçanlardan olacaksınız | |
|
| |
notizia
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Paz Mart 28, 2010 11:26 pm | |
| Sevgili üye... Forumda yenisin anlıyorum ama şiddet içerikli yorumlar yasak... Adminemiz istemiyor öyle yorumları. Dikkat edersen sevinirim... ;) Notizia/Süper Moderatör -havamı da atarım hıh! -
En son notizia tarafından Ptsi Mart 29, 2010 4:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Ptsi Mart 29, 2010 2:12 pm | |
| Tatlım o zaten Kübra yani adminemiz | |
|
| |
| Konu: Geri: Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler Ptsi Mart 29, 2010 2:26 pm | |
| Elif'm bence bildiği için öyle dedi baksana demiş ki; Notizia/Süper Moderatör -havamı da atarım hıh! ) | |
|
| |
| Deka forumuna adını verdiğimiz Kadriye'ye çok teşekkürler | |
|