Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 725 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 105 Nerden : Sıra sende dostum; Tekmele!!!
Konu: Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler Paz Mart 07, 2010 1:12 pm
Sanırım fazla açıklama yapamayacağım ama hiçkimsenin bilmediği o büyük sır sayesinde en iyi arkadaşlarımdan birisi olmuş beni dünyada en fazla anlayabilecek olan mavişime çok teşekkür ediyorum... jülişim yalnız değilsin,her zaman yanında olacağım...
JuLiDe
Konu: Geri: Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 2:54 pm
Asıl ben teşekkür ederim Kübiş'im (: Sen de hiç bir zaman yalnız olmayacaksın... Hep yanındayım kuzum.
dejavu.bella.cass Yetkili Admin
Mesaj Sayısı : 1125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 29 Nerden : Sevinçli dünyaların en hüzünlü olabileceği yerden...
Konu: Geri: Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 3:27 pm
Sizin bu sırrı varya...! Tamam bilmeyeceğim şeyler de olacak ama bari benim görebileceğim yerlerde konuşmayııınnn!!!!! Jülide ben seni yalnız bırakmıyorum değil mi kız??
[AshLey Greene] Süper Moderatör
Konu: Geri: Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler Salı Mart 09, 2010 4:01 pm
Sebepsiz bir nedenden dolayı teşekkürler Julide :D
Bilinmeyen bir neden için Jülide'ye çok teşekkürler